Søk i denne bloggen

torsdag 26. mai 2011

Avocado med reker og feta

En enkel, herlig rett som både kan serveres som forrett eller som et lett måltid. Avocadoen er proppfull av vitaminer,samt sune fettsyrer og fiber, noe som gjør at den metter. Den er søt og mild og passer perfekt med salte reker og fetaost.

En halv avocado er mer enn nok til en forrett, men bruk gjern en hel hvis det er et måltid. Dryss over en håndfull reker og noen spiseskjeer fetaost i olje. Oljen gjør en god dressing, spesielt når vi også presser over noen dråper lime. Dryss over nyraspet parmesanost og nykvernet svart pepper. Bruk gjerne litt gressløk eller vårløk også. Tomater og oliven serveres ved siden av.

Ønsker man å lage en kjempegod hjemmelaget toas ved siden av tar man en skive hvitt brød som man steker på begge sider i en stekepanne med smør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar