Søk i denne bloggen

søndag 3. april 2011

Gryterett med kjøttdeig

Dette er en god og lettvint gryterett både til hverdags og til helg. Kan lages enten med biffkjøtt eller med kjøttdeig, men anbefaler å alltid ha litt bacon i for smakens skyld. Denne gangen brukte jeg brokkoli og gulrøtter, men man kan også bruke bare en av delene eller aspargesbønner.

Til 3-4 personer:
Ca 150 g bacon
4-500 g kjøttdeig eller biffkjøtt
1 løk
1 boks hermetiske tomater
Ca 2 dl vann + buljongterning
2-3 gulrøtter
½ brokkoli
Noen dråper tabasko eller litt cayennepepper
Paprikapulver

Stek løk, bacon og kjøtt/kjøttdeig hver for seg og ha over i en gryte. Grønnsakene skjæres i små biter, og haes i gryten. Ha i resten av ingrediensene, og kok opp. La koke i 20-30 min. smak til med salt og pepper på slutten.

Kok pasta ved siden av og bland sammen når alt er ferdig. Server gjerne med brød ved siden av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar