Søk i denne bloggen

fredag 10. juni 2011

Kylling med aprikos

Dette er en annerledes, kjapp og god middag. Ingredienser som mango chutney og spisskummen gir det lille ekstra, men trengs ikke å haes i hvis man ikke har det i hus. Inspirert av TINE.no.

4 kyllingfileter
1 sjalottløk
1 beger crème fraîche, gjerne lett
1/2 liter hønsebuljong
10 tørkede aprikoser
3 ss mango chutney
1 ts spisskummen
Svart pepper
Ruccolasalat eller feldsalat

Begynn først med å koke ris, gjerne fullkorn til hverdags.

Kyllingfiletene skjæres i små biter og brunes i en stekepanne. Trenger ikke være gjennomstekte. Legg til sides. Fikkhakk sjalottløk og stek den blank i pannen. Tilsett buljong, crème fraîche, mango chutney og aprikoser som er skjært opp i tynne strimler. La koke i ca 5 min.

Spe sausen med litt maisena og kok opp igjen. Når den er tykk haes kyllingen i sammen med spisskummen og pepper. La koke i noen minutter til. Ta bort fra varmen og har i grovhakket salat. Server med kokt ris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar