Søk i denne bloggen

lørdag 28. desember 2013

Krabbesalat i terteskjell

Dette er en fin forrett som også passer bra som fingermat hvis man velger litt mindre terteskjell. Kanskje en idé til nyttårsaften? Skjellene kan lages selv, eller kjøp ferdige i den størrelsen man ønsker. Fersk krabbe er en delikatesse som kan fås kjøpt fersk eller frossen hos fiskehandlere. Man kan også bruke hermetisk krabbekjøtt eller crabstics (surimi), eller en kombinasjon.

1 renset krabbeskjell, tilsvarer ca 2 bokser hermetisk krabbe eller 2 pk crabstics
2 hardkokte egg
2 ss hakket persille
3-4 ss majones
saften av 1/2 sitron
salt og pepper


Egget kokes og avkjøles. Hakk egget og bland med krabben og resten av ingrediensene. Smak til med salt, pepper og om det trengs mer sitronsaft. Ha salaten i terteskjell og pynt med litt grønt. Jeg brukte her sikoriblader som gir en god bitterhet til salaten. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar