Tror det er første gangen jeg lager denne med kylling, og har tidligere brukt pølse eller kjøttdeig. Kombinasjonen brokkoli i tomatsaus er det som gjør at jeg stadig kommer tilbake til denne retten. Veldig godt!
Til 4 personer:
400 g fullkornspasta
3-4 kyllingbryst
750 g ferdig pastasaus
1 brokkoli eller blomkål eller halvparten av hver
100 g fetaost
100 g revet ost
Kok pasta i godt saltet vann etter anvisning på pakken. Kyllingbryst skjæres i terninger og brunes i panne på sterk varme. Hell pastasaus over og varm opp. Brokkoli og/eller blomkål skjæres i passende buketter og dampes eller kokes så vidt møre.
Bruk en stor ildfast form. Ha først pasta i formen, deretter brokkoli/blomkål, og oppå der igjen kylling i pastasaus. Smuldre fetaost på toppen og strø på revet ost eller skiver av hvitost. Alt er jo allerede varmt, så retten trenger bare 5 min under grillen i ovnen for å smelte osten og få en gylden skorpe. God middag!!
Tror det blir middag her en dag neste uke. :)
SvarSlettSå fint :-)
Slett