Dette er en
fin forrett som også passer bra som fingermat hvis man velger litt mindre
terteskjell. Kanskje en idé til nyttårsaften? Skjellene kan lages selv, eller kjøp ferdige i den størrelsen man
ønsker. Fersk krabbe er en delikatesse som kan fås kjøpt fersk eller frossen
hos fiskehandlere. Man kan også bruke hermetisk krabbekjøtt eller crabstics (surimi),
eller en kombinasjon.
1 renset
krabbeskjell, tilsvarer ca 2 bokser hermetisk krabbe eller 2 pk crabstics
2 hardkokte
egg
2 ss hakket
persille
3-4 ss majones
saften av
1/2 sitron
salt og
pepper
Egget kokes
og avkjøles. Hakk egget og bland med krabben og resten av ingrediensene. Smak
til med salt, pepper og om det trengs mer sitronsaft. Ha salaten i terteskjell
og pynt med litt grønt. Jeg brukte her sikoriblader som gir en god bitterhet
til salaten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar