Pasta i tomatsaus til 4 personer:
500 g pasta
2 kg tomater
1 løk
1 fedd hvitløk
1,5 dl tørr hvitvin
1 squash
Italienske urter
Salt og pepper
Hakket, fersk persille
Revet parmesanost
Kok pasta i godt saltet vann etter anvisning på pakken. Fjern stammen fra tomatene og skjær i 4-8 biter. Kjør i blender til en jevn saus.
Finhakk løk og press hvitløk. Skjær squash i små terninger. Fres løk og hvitløk i olivenolje og ha etter hvert i squash. La surre på middels varme i 5-10 min. Ha over hvitvin og la dampe inn. Ha over tomatsaus og italienske urter som oregano, basilikum og merian. La koke i 10 min. Smak til med salt og pepper. Bland i avrent, kokt pasta og varm opp. Bland til slutt i fersk persille.
Server ved siden av laksen med revet parmesan på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar