Seige ble de, og veldig gode. Dette er herlige muslibarstykker som er perfekt å ta med på tur eller bare når man vi kose seg litt ekstra.
Bloggen Passion 4 Baking har et veldig beskrivende innlegg om hvordan man behandler fersk kokosnøtt her: http://www.passionforbaking.com/blog/2010/10/15/angel-flake-coconut/ Vanlig kokosmasse fra butikkene kan også brukes.
Til ca 30 chewies:
180 g margarin
5 dl lettkokte havregryn
2,5 dl kokos
2,5 dl hvetemel
2,5 dl brunt sukker
1 ts sirup eller honning
1 ts natron
liten håndfull rosiner
liten håndfull tørkede tranebær
liten håndfull tørkede aprikoser, hakket
Smelt smør og sirup i en panne. Ha i natron og la det boble. Rør i de tørre ingrediensene sammen med tørket frukt. Smør en ildfast form, ca 20x30 cm, med flytende smør eller olje, og fordel røren jevnt utover. La steke i 25 min på 180 grader.
Skjær kaken i passende størrelser med en gang den kommer ut av ovnen, og la avkjøle i formen.
prøver alltid å finne noe litt sunnere min datter kan ha med på skolen i tillegg til brød.
SvarSlettDett kan absolutt være noe.
Så bra!! Mye deilig tørket frukt!
SvarSlett