Søk i denne bloggen

torsdag 3. februar 2011

Pastasalat med karri – 30 min

En herlig pastasalat som passer til det meste. Til hverdagsmiddagen, til klubben, som lunsj eller på koldtbordet! Karrien gir en varm undertone i smaken, mens grønnsaksjusen i dressingen gir en god, frisk smak til salaten.

Til 4 personer:
300 g pasta. Fullkorn til hverdags!
Italiensk eller fransk salatdressing (pleier å bruke sånn liten pose som blandes med olje og vann)
1 ½ dl grønnsaksjus fra boks eller lag selv. Se: Grønnsaksjus
1 dl finstrimlet purre
1 dl finstrimlet paprika
Ca 400 g pølse, skinke, chorizo, e.l. Kalkunkorv passer veldig godt til hverdags.
½ - 1 ts karri (bare ta i – namnam karri)
Svart, nykvernet pepper
6 hardkokte egg
1 beger cherrytomater
½ dl finhakket persille

Kok pasta i godt saltet vann. La avkjøle litt, men trenger ikke bli helt kald. Bland dressing og jus ha i sammen med pastaen, og la det trekke litt inn. Bland i purre, paprika og strimlet pølse. Smak til med karri og pepper. Ha på halve cherrytomater og eggebåter, og dryss persille på topp.

Veldig godt med nystekte rundstykker til!

Takk for oppskrift, Elisabeth!!

1 kommentar:

  1. Veldig god dagen etter også. Spiste nettopp rester. Alle smakene hadde på enn måte satt seg!!

    SvarSlett