2 ss usaltet smør
1 ss olivenolje
1 ss worchestershiresauce
1/2 ts tabasco
1/2 ts spisskummen
1/2 ts paprika
1/2 ts hvitløkspulver
200 g pecannøtter
2 ts salt
Varm olje og smør i en panne. Rør inn sauser og krydder (IKKE saltet) og bland godt. Kok opp og la koke i 2-3 minutter. Ha i nøttene og bland godt.
Legg nøttene utover en stekeplate og stek i forvarmet ovn på 160 grader i ca 15 minutter. Rist på nøttene av og til.
Ha salt i en skål, ha de ferdige nøttene i og rist dem rundt i saltet. Legg utover for å avkjøle.
Noen nyere bilder fra november 2011:
Hvor lenge holder disse seg gode?
SvarSlettVeldig sent svar her, beklager det. De er aller best ferske, men holder seg gode lenge. I romtemeratur i 1-2 uker, i kjøleskap hadde jeg ikke nølt med å spise dem etter 1 måned.
SvarSlett