Med cottage cheese til meg |
Til 4 personer:
1 fersk ananas
400 g jordbær
1 rød chili
50 g mørk sjokolade 70 eller 86 %
mandelflak
cottage cheese eller vaniljekesam
Skrell ananasen oppi en skål slik at ikke en eneste dråpe jus går tapt. Sil all jusen oppi en panne og la koke inn mens man rensker jordbær og tilbereder resten av desserten. Rensk og hakk jordbær. Spar noen hele til pynt. Skjær chili i fine ringer. La chilien koke med i jusen de siste minuttene. Grovhakk sjokolade.
Legg 1-2 ananasringer på hver tallerken. Dander jordbær rundt. Legg en klatt cottage cheese eller kesam ved siden av. Hell den innkokte ananasjusen sammen med chilien over alt, også osten. Strø over sjokolade og mandelflak til slutt. Skikkelig god smak og brant godt på leppene, men sammen med cottage cheesen eller kesamen gjør det ingen ting.
og med vaniljekesam til mannen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar