tirsdag 19. april 2011

Muffins med peanøttsmør og sjokoladeglasur

Dette er herlige, myke muffins med smak av peanøttsmør, og med deilig sjokoladesmørkrem på toppen. Dette er en stor porsjon, fikk over 30 muffins, så man kan gjerne halvere porsjonen hvis man ønsker det.

7,5 dl hvetemel
1 ss bakepulver
¼ ts salt
180 g smør
3,5 dl hvitt sukker
1,5 dl brunt sukker
2,5 dl peanøttsmør
4 egg
2,5 dl helmelk

Smør og sukker røres hvitt. Ha i peanøttsmøret, og så ett egg om gangen. Ha resten i, vekselvis vått og tørt. Fylles i muffinsformer og stekes på 175 grader i ca 20 min. Stikk i dem for å se om de er gjennomstekte. Avkjøl på rist.


Glasur:
1 pakke melis (500 g)
Klype salt
1,25 dl kakao
250 g smør
1 ts vaniljesukker
½ -1 dl melk

Rør smøret mykt, og ha så i kakao, melis, salt og vaniljesukker. Ha i litt og litt melk til glasuren er passe myk, luftig og lett. Ha på så mye glasur som det er plass til på hver kake, her er nok å ta av!



ØNSKER DERE ALLE EN GOD PÅSKE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar