Til 24 stk:
5 dl mel
2 ts bakepulver
60 g kaldt smør
1/2 ts fint salt
2 dl melk
1-2 potter bladpersille
8 fedd hvitløk
1 ts grovt salt
Persille finhakkes eller -klippes, og hvitløk knuses med en ts grovt salt.
Mel, bakepulver og fint salt kjøres i en kjøkkenmaskin sammen med smøret, eller smuldres sammen med fingertuppene. Bland i persille og hvitløk. Ha i melk, og bland bare akkurat nok til at deigen henger sammen. Del deigen i to og rull to like store pølser på ca 2-2,5 cm i diameter. Skjær hver pølse i 12 like deler. Legg dem på bakepapir med flat topp eller rull hver bit til en liten bolle. Stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 12 min. De skal akkurat bli gyldne på toppen.
Mens de ennå er varme haes en liten smørklatt på hver biscuit. Pynt gjerne også med et lite persilleblad.
Andre urter og smaker er også kjempegodt i, som basilikum, koriander, ingefær eller chili.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar