Til 1 pakke tortillalefser:
2 kyllingfileter
1 løk
1 rød paprika
masse revet ost
texmex-krydder
salsasaus (hjemmelaget eller ferdig fra butikk)
Man kan fylle lefsene på to måter. Enten legger man fyll bare på halvparten og bretter over på midten. Eller så fyller man på hele, legger ny lefse på topp og skjærer i fire.
Kyllingfilet skjæres i små terninger og brunes i stekepanne på sterk varme til alle sider er brune. La hvile i 10 min. Skjær løk i tynne strimler og stek på svak varme i litt olje til den er myk. Paprika skjæres i tynne strimler.
Begynn med å smøre salsasaus på tortillalefsen som utgjør bunnen. Jeg er heller litt forsiktig hvis salsaen er sterk og så serverer jeg mer ved siden av. Legg på kylling, løk og paprika. Strø på texmex-krydder etter ønske. Ha på masse revet ost og legg på toppen. Ha ost på toppen også. Stekes på varmluft 175 grader i 10 min.
Serverer med mer salsa og guakamole.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar