onsdag 28. september 2011

Wraps med tunfisk

Wraps er godt til piknik og på tapasbordet, og også perfekt matpakkemat. Tunfisksalat er et annerledes alternativ til pålegget.




Til 1 pakke wraps:
2 bokser tunfisk i vann
1-1,5 dl majones
2 ss finhakket purre
2 ss hakket, fersk persille
Salt og pepper
2-3 gulrøtter

Drypp et par dråper vann på wrapsene og legg i en stabel som pakkes inn i et kjøkkenhåndkle. La vannet trekke inn ca en halv time.

Hell vannet av tunfisken. Bland sammen med purre og persille og smak til med salt og pepper. Rasp gulrot grovt. Smør pålegget på wrapsen, men unngå øverste del slik at det ikke skyves utav når man ruller dem sammen. Dryss over gulrot og rull sammen. Skjæres i 2-4 biter. Kan gjerne ligge over natten i kjøleskap slik at alle smakene får sette seg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar