Denne pastaretten ble en enorm positiv overraskelse. Den så jo god ut da jeg leste oppskriften, og overbeviste veldig. Fantastisk god og lettvint middag. Absolutt kvalifisert til lørdagskos.
Det begynte med at jeg ville prøve den nye cottage cheesen til Tine, den som heter Chakalaka med Sør-Afrikansk smak. Smaker deilig løk og paprika og man finner små biter av grønnsaker i den. Kjempegod. Bildet er fra TINE.no, og der fant jeg oppskriften også.
Til 2 personer:
250 g pasta
250 g chorizopølse
1 liten rødløk
Wokgrønnsaker, enten ferske etter ønske eller 1/2 pk frosne
Salt og pepper
Fersk hakket persille eller koriander
1 berger Cottage Cheese Chakalaka
Kok pasta i godt saltet vann med litt olje. Skjær løk i båter og chorizo i skiver. Stek pølse og løk sammen til pølsen er sprø og løken myk. Ta ut av pannen. Stek grønnsaker i pannen og krydre med salt og pepper.
Hell av pastaen når den er kokt og ha i sammen med wokgrønnsakene. Ha i pølse og løk og varm godt opp. Strø over persille eller koriander, og legg skjeer med cottage cheese på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar