torsdag 4. august 2011

Morell i kokos

Moreller er jo nydelige sik de er, både av utseende og av smak. Men ønsker man en liten variasjon til kakefatet eller som sidekick til for eksempel brownies er denne ypperlig. Serveres helst etter at kokosdeigen akkurat er avkjølt, men mens morellen ennå er varm.


Til 8 småkaker:
8 moreller med stilk
125 g sukker
175 g kokosmasse
3 eggehviter

Bland sukker og kokos. Pisk eggehvitene stive og bland forsiktig sammen med kokos og sukker. Bruk helst en slikkepott. Pakk hver morell inn i en håndfull kokosdeig. Settes på bakepapir eller i muffinsformer.



Stekes først på 120 g i 20 min, og skru deretter opp temperaturen til 150 g. Stek videre i ca 10 min til toppen er blitt gylden. Avkjøl på stekeplaten.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar