tirsdag 28. juni 2011

Italienskinspirert ratatouille

Dette er en variant av ratatouille som er et komplett tilbehør i og med at den har poteter i seg. Er perfekt til både kjøtt og fisk, og jeg bruker den som oftest til kylling.



Tilbehør til 4 personer:
1 gul paprika
1 rød paprika
1 løk
6 poteter
2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
italienske urter
salt og pepper

Skjær løk og paprika i to og deretter i tynne halvringer. Potetene skrelles og skjæres i terninger på ca 1/2 x 1/2 cm. Surr løk i god olivenolje. Press i hvitløk og ha i paprika. Surr videre på middels varme i noen minutter. Hell over hakkede tomater og en hermetikkboks med vann. Ha i potetene, og kok opp. Ha i tørkede urter som oregano, basilikum og timian. La koke i ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper og eventuelt friske urter til slutt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar