onsdag 11. mai 2011

Potetsalat med tunfisk

Dette er fantastisk piknikmat. Enkelt å lage, enkelt å ta med, og enkelt å spise! Og kjempegodt!! Bruk gjerne kylling eller biffkjøtt i stedet for tunfisk! Kokte egg i er også kjempegodt.

Til 4 personer:
6-8 poteter
2 bokser tunfisk i vann
3 gulrøtter
100 g frosne erter
200 g grønne bønner
Noen oliven
1 lite beger reker (valgfritt)
2 ss majones
Extra virgin olivenolje
Grovt salt og nykvernet pepper

Kok poteter med skall og la dem kjølne litt. Skrell dem og skjær i terninger. Gulrøtter og grønne bønner skjæres i passe biter og dampes på rist. Ertene tines. Man kan bruke hermetiske erter og gulrøtter hvis man foretrekker det (går fortere). La vannet renne av rekene.

Bland alt sammen og ha over noen oliven. Blandes til slutt med majones, olivenolje, salt og pepper. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar