Til 4 personer:
1 stor squash eller 2 små
4 store tomater
½ sellerirot
1 løk
½ boks tomatpuré
Rosmarin, timian og oregano (eller andre urter)
Revet ost til gratinering
Tomater skrelles og frøene fjernes. Man kan eventuelt bruke en boks hermetiske tomater, dropp da tomatpureen. Løk finhakkes og sellerirot rives på et grovt jern. Bacon skjæres i terninger.
Stek kjøttdeig og legg til side. Stek bacon og legg til side. Surr løk og ha i sellerirot når løken er blank. Surr litt til. Ha i kjøttdeig, løk, squash, tomater og urter, og la surre i ca 15 min mens man rører hele tiden. Smak til med tomatpuré, en liten teskje sukker, salt og pepper.
Når alle grønnsakene er møre legges blandingen i squashskallene. Ha revet ost på toppen, og gratiner på varmluft, 175 grader i 20 min. Serveres med en god hjemmelaget potetmos til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar