4 kyllingbryst
Marinade:
1 ss honning
1 dl soyasaus
2 ss sesamolje
1 ts malte korianderfrø
1/2 ts chilipulver
Skjær kyllingfileter på langs i 3 biter. Bland alle ingrediensene til marinaden, og legg i kjøttet. La marinere i minst 2 timer. Tre kjøttet på spyd og grill eller stek i ca 4 min på hver side. La hvile i 5-10 min før servering.
Peanøttdip:
1-2 sjalottløk
2 ts olivenolje
3 ss grovt peanøttsmør
2 ss soyasaus
1,25 dl kokoskrem
2 ss søt chilisaus
Finhakk løk og surr i olivenolje. Ha i de andre ingrediensene og rør godt. Varm opp til rett under kokepunktet og avkjøl. Server lunken.
Kylling og dip serveres med ris og gjerne en tomatsalat. Grillet, fersk ananas er også godt ved siden av!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar