Laksemousse på kiwi:
6 kiwi
2-3 tomater
200 gram røkt laks
persille
sitronsaft
2 ss majones
2 ss kremfløte
Kiwiene skrelles. Har man store kiwi deles de i to i sikksakkmønster. Har man små kiwi trenger man dobbelt så mange, og man skjærer bare av toppen i sikksakkmønster. Sett hver kiwi på en tomatskive.
Ha laksen i en kjøkkenmaskin med kniv og kjør til den er finhakket. Ha i hakket persille, majones og fløte, og kjør videre til en luftig mousse. Smak til med sitronsaft.
Laksemoussen kan hasen oppå kiwien med en skje eller med en sprøytepose.
Tunfisk med fersken:
6 hermetiske fersken
1 liten boks tunfisk i vann
gressløk
2 ss majones
salt og pepper
Hell kraften av ferskene og dander på salatblader. Hell også kraften av tunfisken og bland med finklippet gressløk og majones. Smak til med salt og pepper. Ha skjeer med tunfisk oppi ferskene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar