søndag 3. april 2011

Gryterett med kjøttdeig

Dette er en god og lettvint gryterett både til hverdags og til helg. Kan lages enten med biffkjøtt eller med kjøttdeig, men anbefaler å alltid ha litt bacon i for smakens skyld. Denne gangen brukte jeg brokkoli og gulrøtter, men man kan også bruke bare en av delene eller aspargesbønner.

Til 3-4 personer:
Ca 150 g bacon
4-500 g kjøttdeig eller biffkjøtt
1 løk
1 boks hermetiske tomater
Ca 2 dl vann + buljongterning
2-3 gulrøtter
½ brokkoli
Noen dråper tabasko eller litt cayennepepper
Paprikapulver

Stek løk, bacon og kjøtt/kjøttdeig hver for seg og ha over i en gryte. Grønnsakene skjæres i små biter, og haes i gryten. Ha i resten av ingrediensene, og kok opp. La koke i 20-30 min. smak til med salt og pepper på slutten.

Kok pasta ved siden av og bland sammen når alt er ferdig. Server gjerne med brød ved siden av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar