tirsdag 22. mars 2011

Torskegryte

En deilig fiskegryte som er perfekt med torsk. Her i huset er vi litt uenige om hva vi skal servere til. Jeg liker best kokte poteter, men min mann vil ha pasta… hver sin smak!

Til 3-4 personer:
1 løk i ringer
2-3 gulrøtter i skiver
1 sellerirot i staver
1 paprika i halvringer
1 boks hermetiske tomater
600 g torskefilet
Salt og pepper

Surr løk, gulrot og sellerirot i noen spiseskjeer olje eller smør. Tilsett paprika og hermetiske tomater. Fyll tomatboksen opp med vann og ha i gryten. Ha i ca 1 ts salt. Kok opp og la småkoke i 15 min. Skjær i mens fisken i små stykker. Når grønnsakene er møre haes fisken i. La trekke i 5 minutter. Smak til med pepper og eventuelt mer salt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar