Jeg lager bare ett brett om gangen, men ingeting i veien for å doble oppskriften og lage to brett:
1,75 dl sammalt rug
1,75 dl havregryn
0,75 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
0,5 dl linfrø
0,5 dl kliTilsett:
1 ts honning utblandet i 3,5 dl vann. Bland godt inn i deigen.
Ha bakepapir i en langpanne. Fordel deigen utover så jevnt som mulig. Ikke la det være tynt i kantene, da blir de bare svidde. Sett i ovnen på 175 grader varmluft (eller 180 grader uten varmluft) i ca 10 min. Ta ut og skjær i passe knekkebrødstørrelser med f.eks. et pizzahjul.
Sett tilbake i ovnen og stek i ca 45-60 min til. Når de er harde og sprøe legges knekkebrøene over på rist og settes tilbake i ovnen med døren på gløtt i ca 15 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar