tag:blogger.com,1999:blog-1278693594369593967.post8529828946881805630..comments2024-01-04T19:28:17.956+01:00Comments on Fra sjel til mage - en matblogg: Oksestek braisert i rødvinKatrinehttp://www.blogger.com/profile/06996707429388760336noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1278693594369593967.post-84057553332279903332016-10-18T16:47:02.122+02:002016-10-18T16:47:02.122+02:00Jeg brukte mørk rum og det blir kjempe godt ogJeg brukte mørk rum og det blir kjempe godt ogAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14328309252935581731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1278693594369593967.post-59314643798323802842011-12-27T20:32:06.921+01:002011-12-27T20:32:06.921+01:00Alkoholen fordamper vekk så det er bare for smaken...Alkoholen fordamper vekk så det er bare for smakens skyld at man bruker vin. Det går an å bare bruke buljong også og så smaksette med noe annet på slutten, f.eks. Worshestershiresaus eller kanskje balsamico. Prøv :-) <br /><br />Tror forresten den blir kjempegod bare med buljong også, jeg, kjøttet og grønnsaker gir god kraft.Katrinehttps://www.blogger.com/profile/06996707429388760336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1278693594369593967.post-76853476775096726592011-12-27T18:22:16.849+01:002011-12-27T18:22:16.849+01:00Kan man erstatte rødvin med noe annet?
Uten alkoh...Kan man erstatte rødvin med noe annet? <br />Uten alkohol?<br /><br />:)Anonymousnoreply@blogger.com